The King’s Trail

Slide

The King’s Trail

Ontdek jouw Holy Grail van StorytellingDiscover your Holy Grail of Storytelling
Slide

The King’s Trail

Ontdek jouw Holy Grail van StorytellingDiscover your Holy Grail of Storytelling
Slide

The King’s Trail

Ontdek jouw Holy Grail van StorytellingDiscover your Holy Grail of Storytelling
Slide

The King’s Trail

Ontdek jouw Holy Grail van StorytellingDiscover your Holy Grail of Storytelling
previous arrow
next arrow

Elke grote leider heeft een verhaal. Vol geloof, strijd en uitdaging, een missie om voor te vechten en (spreekwoordelijk) voor te sterven. Een leiderschapsverhaal dat mensen inspireert en mobiliseert, veranderingen teweegbrengt en vastgeroeste situaties doet kantelen. Wat is jouw verhaal? Ontdek het tijdens deze 5-daagse masterclass in Portugal!

In deze trail gaan we op zoek naar de Holy Grail van Storytelling. We volgen Afonse Henriques, de eerste koning van Portugal. Een opmerkelijke landvoogd die zich in de 12e eeuw losvocht van Spanje om zijn eigen koninkrijk te stichten. En daarbij een aantal leiderschapsbeslissingen nam waarover nu nog steeds wordt nagepraat.

In de fouten en successen uit het verleden liggen belangrijke lessen die je kunt omzetten naar een moderne vertelstrategie voor jouw visie en missie. En dat is precies wat we gaan doen tijdens deze 5-daagse Masterclass Strategisch Vertellen.

In een inspirerende historische setting breken we een paar dagen uit de waan van de dag en dompelen we ons onder in leiderschapsverhalen, bezoeken we historische plaatsen en doen we workshops waarin je leert de elementen van een goed leiderschapsverhaal te herkennen en om te zetten naar jouw praktijk.

Iedereen die mensen mee moet krijgen, niet door ze te vertellen wat ze moeten doen maar waarom het nodig is. Bijvoorbeeld:

 • Zakelijke professionals
 • Leidinggevenden
 • Teamleiders
 • CEO’s
 • DGA’s
 • Bestuurders
 • Strategisch vertellen – hoe je je verhaal inzet voor het bereiken van strategische doelen.
 • Opbouw – hoe je je leiderschapsverhaal structureert.
 • Presentatie – hoe je je leiderschapsverhaal echt, oprecht en met impact presenteert.
 • Activatie – hoe je van je leiderschapsverhaal een missie maakt voor je doelgroep.
 • Cultivering – hoe je je verhaal cultiveert in je organisatie, communicatie en portfolio.

Je verlaat deze trail met een helder idee voor jouw eigen leiderschapsthema en -verhaal, en handvatten voor implementatie en activatie.

In het programma is voldoende ruimte ingebouwd om tot rust te komen en te genieten van de prachtige omgeving. Elke ochtend is er de mogelijkheid om deel te nemen aan ochtendyoga of tai chi, elke avond wordt besloten met het vertellen van verhalen. Het verblijf is geheel verzorgd met bijzondere hapjes en drankjes.

De plek
Je verblijft in het eco-luxe hotel FeelViana, vlakbij Viana do Castelo, zo’n 60km ten noorden van Porto. Het hotel ligt aan de baai Praia do Cabedelo, een hotspot voor kitesurfers. Uiteraard kun je gebruikmaken van alle faciliteiten zoals het zwembad, fitness en het wellness centrum. Verder zullen we onder de deelnemers de belangstelling peilen voor het volgen van extra activiteiten, zoals surflessen, yoga of tai chi, zodat we dat in het programma kunnen verwerken.

De omgeving
Vanaf het hotel rijd je in enkele minuten naar het stadje Viana do Castelo, aan de andere kant van de rivier de Lima. Je steekt de rivier over via een brug die nog door Eiffel is gebouwd (ja, die van die toren). Het fraaie historisch centrum doet denken aan Porto, maar dan zonder de toeristenmassa’s. Het letterlijke hoogtepunt van Viana is de Santa Luzia, een basiliek met een prachtig vergezicht over Praia do Cabedelo en je hotel. Uiteraard zorgen we dat je deze en andere hotspots niet mist.

De streek
Viana do Castelo ligt in de streek Minho (spreek uit: Mienjoe), genoemd naar de grensrivier tussen Portugal en Spanje. Het is een ruig landschap met de Atlantische Oceaan aan de ene kant en bergen, bossen en watervallen aan de andere. Je kunt er fantastische vis- en grilgerechten eten, historische plaaten bezoeken, bijzondere mensen ontmoeten en sterke verhalen horen. De kust heet de Costa Verde, ofwel de groene kust. Niet voor niets, want het kan hier zowel aangenaam warm zijn als meedogenloos regenen. Geen weergaranties dus, maar wel een prachtig gebied om te leren kennen.
Mocht je je verblijf willen verlengen om de omgeving te verkennen, laat dat dan even weten. Je hebt de mogelijkheid om bij te boeken met korting.

Annemieke Rhee
Annemieke Rhee is een toegewijde trainer, coach en spreker met een achtergrond als logopedist en stemcoach. Haar passie voor stem, presentatie en communicatie heeft al vele topmanagers en bestuurders geholpen hun doelen te bereiken. Haar energieke stijl maakt elke sessie boeiend en effectief.

Peter van Akkeren
Behalve concept- en structuurdenker, is Peter ook een doorgewinterde storyteller die al vele merken positioneerde. Hij helpt je je unieke verhaal te vinden en te vertellen. Bovendien is Peter thuis in de streek waar de trail zich afspeelt en neemt hij je graag mee naar bijzondere plekken.

Wel inbegrepen

 • 5-daagse Masterclass
 • verblijf, maaltijden en snacks
 • excursies
 • ochtendyoga of Tai Chi (deelname optioneel)
 • trainingsmaterialen
 • shuttleservice

Niet inbegrepen

 • vliegtickets
 • drank en snacks buiten het reguliere aanbod
 • eventuele verlenging van je verblijf

Je kunt hier direct boeken!

Mocht je je boeking later willen veranderen of annuleren, dan kun je dat hier regelen. Let op: doe je dat vlak voor de training, dan kunnen er kosten aan verbonden zijn. Zijn er bijzondere omstandigheden voor je annulering? Neem dan contact met ons op.

 • Locatiekosten: 1400
 • Kosten per deelnemer (bijv. catering, materialen): 900
 • Overige extra kosten: 1000
 • Minimum boekingen: 6

Programma

Kennismaking

Dag 1
Vlucht naar Porto en aankomst in je hotel. Hier maak je kennis met je medereizigers op deze trail en wissel je verhalen uit in een inspirerende setting onder het genot van Noord-Portugese specialiteiten. Je ontvangt ook je mindset voor de week en de opdracht om op dag 4 je eigen leiderschapverhaal te presenteren.

Inspiratie

Dag 2
's Ochtends doe je inspiratie op met een bezoek aan een historische stad. In een prachtige middeleeuwse setting maak je kennis met het verhaal van Afonse Henriques I, de eerste koning van Portugal. De middag gebruik je de structuur hiervan voor de opzet van je eigen verhaal. Tussendoor geniet je van een fantastische lunch in de oudste stad van Portugal.

Reflectie

Dag 3
Op deze dag leer leer je met welke presentatietechnieken je je verhaal laat 'landen' bij je publiek. Je kunt reflecteren op je inhoud en techniek tijdens een wandeling in de omgeving, wellness in het hotel of een surfles op het naastgelegen strand. 's Avonds eten we in een nabijgelegen historisch stadje en horen we lokale verhalen.

Presentatie

Dag 4
Vandaag is het D-Day voor jouw eigen leiderschapsverhaal. Je de puntjes op de i van van de inhoud, presenteert het aan de anderen en leert van de feedback die je krijgt. Hieruit distilleer je de richting voor jouw eigen leiderschapsthema en -verhaal, en de handvatten voor implementatie en activatie.

De toekomst

Dag 5
Dit is de dag van afscheid en evaluatie, maar ook van vooruitkijken naar de toekomst. Met welke routekaart verlaat je de trail? Welke doelen wil je bereiken? Hoe blijf je pad vervolgen? We leggen het vast en houden het geleerde levend. 's Middags check je uit en vertrek je naar het vliegveld ... tenzij je nog een paar dagen in Portugal blijft om nog wat verder te genieten natuurlijk ;-)

Inschrijven

By booking this event you can attend all occurrences. Some of them are listed below but there might be more.
07-10-2024 - 11-10-2024
08-10-2024 - 12-10-2024
09-10-2024 - 13-10-2024
10-10-2024 - 14-10-2024
11-10-2024 - 15-10-2024
12-10-2024 - 16-10-2024
13-10-2024 - 17-10-2024
14-10-2024 - 18-10-2024
15-10-2024 - 19-10-2024
16-10-2024 - 20-10-2024
17-10-2024 - 21-10-2024
18-10-2024 - 22-10-2024
19-10-2024 - 23-10-2024
20-10-2024 - 24-10-2024
21-10-2024 - 25-10-2024
22-10-2024 - 26-10-2024
23-10-2024 - 27-10-2024
24-10-2024 - 28-10-2024
The King's Trail
€4999
Nog Tickets 8 tickets beschikbaar
Het "The King's Trail" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

07 - 11 okt 2024

Tijd

Hele dag

Kosten

€4.999,00

Locatie

FeelViana, Noord-Portugal
Categorie
INSCHRIJVEN
QR code