Peter van Akkeren

Behalve concept- en structuurdenker, is Peter een doorgewinterde storyteller die al vele grote en kleine merkverhalen schreef. Hij helpt je je unieke verhaal te vinden en te vertellen. Een leiderschapsverhaal dat mensen inspireert, veranderingen teweegbrengt en vastgeroeste situaties doet kantelen.

Begonnen als redacteur, verslaggever en nieuwslezer bij ANP, NOS en NCRV-radio, stapte hij over naar creatief en strategisch schrijven. Zo werkte hij als merkenbouwer voor onder meer BNR Nieuwsradio, FD, KPN, Interpolis, Schiphol, KWF Kankerbestrijding en de Hersenstichting. Uit die ervaring distilleerde hij ook diverse modellen die de brug slaan van visie naar praktijk.

Peter wordt gedreven door de wil om te vernieuwen en te verbeteren door te vertellen, visualiseren, inspireren én structureren. Hij werkt vanuit Portugal, is een vertrouwde stem voor radio/tv-commercials en (bedrijfs)films en helpt je graag jouw unieke verhaal te vinden en op een inspirerende manier op anderen over te brengen.

juli 2024
september 2024
Geen evenementen gevonden!