breng beweging

Meld je aan voor ons partnerprogramma en help mensen verder.

Ons platform is open voor inspirerende Moving Humans die anderen vooruit willen helpen! Kun jij ons concept en ons trainingsaanbod versterken, bijvoorbeeld met trainingen op het gebied van visievorming, storytelling, media en presentatie? Dan zetten we je graag in als trainer/coach op ons platform. Delen is namelijk een belangrijk onderdeel van onze filosofie. Hoe meer krachtenbundeling, hoe groter de beweging die we samen kunnen maken.

Vakmensen die bewezen hebben anderen mee te kunnen krijgen in hun verhaal. En die weten hoe ze hun kennis en inzichten kunnen overdragen. Ervaren Moving Humans dus die anderen willen helpen om hun verhaal, stem, stijl en overtuigingskracht te vinden en zich steeds verder te ontwikkelen.

Op basis van gelijkwaardig partnerschap. Jij biedt de dienst, wij het platform om te excelleren. Er is geen sprake van een arbeidsovereenkomst en ook niet van exclusiviteit. We werken samen op basis van een gedeelde filosofie, integriteit en een onderlinge overeenkomst. Voor ons aandeel in de dienstverlening berekenen wij een redelijke commissie.

Als we besluiten samen te werken, zullen we je om je trainingsaanbod en beschikbare datums vragen, dat we op ons platform zullen promoten. Jij ontvangt van ons een dashboard met je boekingen en verdiensten, zodat je altijd een actueel overzicht hebt.

Laten we eerst eens kennismaken. Stuur het onderstaand formulier in zodat we contact kunnen opnemen en een (online) afspraak maken. Als dat wederzijds bevalt, kunnen we de samenwerking verder gaan inrichten. Let’s get moving!

Aanmelding partnerprogramma