Training vocal leadership

Woorden kunnen mensen informeren. Maar overtuigen doe je non-verbaal, met je houding en je stem. Daarmee appelleer je namelijk aan de intuïtie van mensen: goed verhaal, maar gelóóf ik het ook? Om die vraag met ja te beantwoorden, leert dit seminar je de kracht van je stem te gebruiken.

Je stem is één van je krachtigste instrumenten. Maar kun je ermee omgaan? Heb je ermee getraind? Klopt je timing? Tref je de juiste toon? Kun je een punchline leveren? Hangen mensen aan je lippen, of komen halverwege de eerste ja-maars? Als je ook maar een klein beetje aanscherping kunt gebruiken, is dit seminar bedoeld voor jou.

Deze training is voor jou: als je het beste uit jezelf en anderen wilt halen in verschillende situaties, zoals klantgesprekken, collegiale interacties, presentaties, pitches, colleges en zakelijke ontmoetingen.

Jouw stem is hierbij essentieel, want het is je akoestische visitekaartje. Ontdek hoe je de impact van je boodschap kunt vergroten door bewust gebruik te maken van je stem.

  • Stem, spreken en (jezelf) presenteren komen samen in deze krachtige training. De sleutelwoorden interactief, effectief en plezier vormen de basis voor deze training.
  • Na afloop ga je met een goed gevulde toolbag met nieuwe informatie, tools en dosis vertrouwen naar huis. Klaar om te spreken zoals jij wilt en wat precies bij je past.
  • De training wordt op maat gemaakt en gegeven. Vooraf krijg je een vragenlijst waarop je je wensen en vragen kunt aangeven voor deze dag.

Annemieke Rhee
Annemieke Rhee is een toegewijde trainer, coach en spreker met een achtergrond als logopedist en stemcoach. Haar passie voor stem, presentatie en communicatie heeft al vele topmanagers en bestuurders geholpen hun doelen te bereiken. Haar energieke stijl maakt elke sessie boeiend en effectief.

Wel inbegrepen

  • de training
  • locatie en catering
  • trainingsmaterialen

Niet inbegrepen

  • vervoer van/naar de locatie
  • De locatie heeft een gratis shuttle service van/naar het station Den Dolder

Je kunt hier direct boeken!

Mocht je je boeking later willen veranderen of annuleren, dan kun je dat hier regelen. Let op: doe je dat vlak voor de training, dan kunnen er kosten aan verbonden zijn. Zijn er bijzondere omstandigheden voor je annulering? Neem dan contact met ons op.

  • Locatiekosten: 500
  • Minimum boekingen: 4

Programma

Vocal Leadership Programma

9.30 - 10.45
Ochtend programma
In de ochtend gaan we aan de slag met Het Vocal Leadership System (VLS). Een praktisch ontworpen programma waarbij stem, spreken en presenteren bij één komen. Je leert o.a. over de vier pijlers die zorgen voor een altijd geslaagde presentatie, hoe je meer rust en zelfvertrouwen krijgt in je gesprekken/presentaties en hoe je overtuigend en doeltreffend kunt spreken, met nog meer impact.
10.45 - 11.00
Pauze
Genieten van een lekker kopje koffie/thee en wat lekkers erbij.
11.00 - 12.30
Vervolg ochtend programma
Vervolg van het programma waarbij de sleutelwoorden zijn: oefenen, experimenteren en vooral doen. Je leert tijdens deze ochtend een stevige basis waardoor je nog sterker en met (nog) meer zelfvertrouwen spreekt en overkomt. Spreken vanuit balans, dat is waar het omdraait: houding, adem, stem en spraak in optimale samenwerking. Je eigen kwaliteiten geheel te benutten, waardoor je natuurlijke impact wordt versterkt.
12.30 - 13.30
Lunch
Tijd voor een lekkere lunch.
13.30 - 14.45
Middag programma
In de middag gaan we verder aan de slag met het verfijnen van je vaardigheden. Je leert hoe je je stem en persoonlijkheid kunt inzetten om een blijvende indruk achter te laten en je boodschap krachtig over te brengen.
14.45 - 15.00
Pauze
Genieten van een lekker kopje koffie/thee en wat lekkers erbij
15.00 - 16.30
Vervolg middag programma
Tijdens de hele dag ontvang waardevolle en praktische tips die je helpen om je vocale impact te versterken en jezelf verder te ontwikkelen als een krachtige en inspirerende spreker. We sluitende deze middag op een leuke en pakkende manier af zodat je met een glimlach en volop energie naar huis gaat.

Inschrijven

VIP Vocal Leadership
€795
Nog Tickets 8 tickets beschikbaar
Het "VIP Vocal Leadership" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

12 jul 2024

Kosten

€795,00

Locatie

Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 11 B 3734MH Den Dolder
INSCHRIJVEN
QR code