Seminar vocal workout

Is jouw stem ook toe aan een workout? Aan de slag dan met dit seminar waar het gaat om jouw geluid! Een krachttraining voor je stembanden, charisma en podiumvaardigheid. Ontdek waar je stem toe in staat is en vergroot je impact tijdens presentaties, pitches, interviews, colleges, besprekingen of gewoon een goed (zakelijk) gesprek.

Je stem is één van je krachtigste instrumenten in je communicatie. Maar kun je ermee omgaan? Klopt je timing? Tref je de juiste toon? Hangen de mensen aan je lippen, of komen halverwege de eerste ja-maars? Als je ook maar een klein beetje aanscherping kunt gebruiken, is deze introductie workshop bedoeld voor jou. Tijdens deze 3 uur gaan we op een leuke, boeiende en interactieve manier hiermee aan de slag.

Dit seminar is voor iedereen die wil verbaal goed over wil komen. Dus of je nu een ambitieuze ondernemer bent die een pitch wil winnen, een docent die zijn of haar studenten wil boeien, een beleidsmaker die anderen mee wil krijgen of gewoon iemand die zelfverzekerder wil klinken in elke situatie, deze Vocal Workout is voor jou!

Je mag rekenen op een mix van leuke en praktische oefeningen die je onder meer leren

 • Wat het effect van jouw houding en gebaren is
 • je stem versterken zonder hem te verheffen
 • spelen met tempo, toonhoogte en volume
 • je zenuwen overwinnen
 • je stem stabiel houden, zelfs onder druk
 • (on)bewust overtuigen met je stem

Beschrijving van het programma.

Annemieke Rhee
Annemieke Rhee is een toegewijde trainer, coach en spreker met een achtergrond als logopedist en stemcoach. Haar passie voor stem, presentatie en communicatie heeft al vele topmanagers en bestuurders geholpen hun doelen te bereiken. Haar energieke stijl maakt elke sessie boeiend en effectief.

Wel inbegrepen

 • toegang tot het seminar
 • locatie en catering
 • trainingsmaterialen

Niet inbegrepen

 • vervoer van/naar de locatie
 • De locatie biedt gratis vervoer van en naar het station aan

Je kunt hier direct boeken!

Mocht je je boeking later willen veranderen of annuleren, dan kun je dat hier regelen. Let op: doe je dat vlak voor de training, dan kunnen er kosten aan verbonden zijn. Zijn er bijzondere omstandigheden voor je annulering? Neem dan contact met ons op.

 • Locatiekosten: 500
 • Minimum boekingen: 6

Programma

Introductie workshop Vocal Leadership

9:30 - 11:00
Is jouw stem ook toe aan een work-out?
Hoe kun je jouw stem zo inzetten dat bij ieder gesprek, de mensen geboeid naar je blijven luisteren en/of tot actie overgaan? Tijdens deze workshop: Uitleg van de drie basisprincipes en de invloed hiervan op jouw spreken. Ontdek je hoe stemkracht je pres(en)tatie kan versterken. Leer je via inspireren naar informeren te gaan. En ga je werken aan je eigen aandachtspunten. Oftewel: Practise makes perfect: aan de slag!
11:00 - 11:15
Pauze
Korte koffie/thee pauze met wat lekkers erbij.
11:15 - 12: 30
Jouw stem, jouw persoonlijheid, jouw kracht
Ook besteden we aandacht aan overtuigingstechnieken en hoe je deze effectief kunt gebruiken in combinatie met je stemgebruik.

Inschrijven

ticket introductie seminar
€497
Nog Tickets 50 tickets beschikbaar
Het "ticket introductie seminar" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

19 jul 2024

Tijd

09:30 - 12:30

Kosten

€497,00

Locatie

Ernst Sillem Hoeve
Soestdijkerweg 11 B 3734MH Den Dolder
Categorie
INSCHRIJVEN
QR code