Marion Doets

Marion Doets is een ontwikkelingsgerichte coach die al veel mensen en organisaties heeft geholpen het beste uit zichzelf te halen. Met jarenlange ervaring als manager in de gezondheidszorg heeft zij oog voor mensen, hun capaciteiten en ontwikkelingsmogelijkheden. En ideeën voor organisaties die hun visie willen realiseren en doorontwikkelen, en talent tot wasdom willen brengen.

Marion helpt heldere structuren bouwen, met inzet van de talenten van mensen op de juiste plaats. Duidelijke communicatie en ruimte voor ontwikkeling zijn kernthema’s. Marion: “Ik vind het belangrijk om met praktische oefeningen te werken aan het vergroten van zelfinzicht en reflectie, zowel individueel als voor teams. Jezelf goed leren kennen, elkaar goed leren kennen op een respectvolle en prettige manier, vol humor en creativiteit, heeft in het verleden al geleid tot succesvolle trajecten met teams en individuen. Mensen in hun kracht zullen zich duurzaam inzetten voor hun organisatie en, met ruimte voor ontwikkeling, zich steeds blijven ontplooien. ”

Met een gedegen bedrijfskundige achtergrond in combinatie met vaardigheden en kennis als coach helpt Marion ook jouw organisatie te bloeien en zich verder te ontwikkelen. Investering in coaching is investering in talenten en duurzaam inzetbaar personeel om bij te dragen aan ontwikkeling van de bedrijfsdoelen met plezier en passie.

October 2024
No event found!